Hjälp jag är utmattad

Hjälp jag är utmattad (Norstedts) kom ut i april 2018.  En faktabok varvat med personliga erfarenheter. Jag och Clara Lidström har skrivit boken tillsammans  och tagit hjälp av experter på utmattningssyndrom och stress.  Boken ska vara en hjälp att hålla i handen för den som kämpar med stress och utmattning.

Bokens läsare har tagit vid där jag och Clara började. Under #hjälpjagärutmattad skriver många om sina egna erfarenheter av stress och utamattning. De flesta inlägg görs på instagram och där läser jag så gott som varje dag och lär mig något nytt. Av andras framsteg, deras bakslag och nya finurliga sätt att hitta vila i vardagen.

Jag är stolt över att få vara med och dela de här berättelserna – genom att dela erfarenheter kan vi hjälpa varandra till ett friskare liv. Föreläser då och då om utmattning/stress. Några av de tidigare föreläsningar jag gjort: Allt för hälsan (Stockholmsmässan), Psykeveckan (Umeå och Skellefteå) och för chefer/mellanchefer vid Sveriges Radio 2019.

Tack till alla lyssnare till vår podcast En Underbar Pod för stöd, värme, sorgliga och roliga berättelser som inspirerat oss att skriva boken. Utan er hade boken aldrig blivit skriven!

Hjälp jag är utmattad i Nyhetsmorgon TV4

DN: Vännerna stöttade varandra (bakom betalvägg)

SVT: Erica drabbades hårt av utmattning (dec 2018)

Några klipp från bokmässan i Göteborg 2018:

Författarsamtal på psykologiscenen med Anna Bennich

Från scenen Se människan

Utbildningsradion: När duger vi?