En Underbar Pod

September 2016 sändes första avsnittet av podcasten En Underbar Pod som jag gjorde tillsammans med Clara Lidström. Samma år blev vi framröstade till final i till Svenska podcastpriset, både som Årets nykomling och i kategorin Samhälle och kultur. 

Vi ville göra en annorlunda podcast från olika platser och med mycket miljöljud för att ge lyssnaren en riktig lyssnarupplevelse. En underhållande livsstilspodd!

Juli 2021, fem år efter starten sändes vårt sista avsnitt, men alla avsnitt finns fortfarande kvar att höra på Spotify och i andra poddappar.

En Underbar Pod med Clara och Erica | Podcast on Spotify
Illustration: Frida Hammar

Stort TACK för en i sanning underbar pod!!! Har älskat att höra era röster, den hjärtliga och ibland lite råa jargonen mellan er… Gråt och mängder av gapskratt.
(Lyssnaren Madebylen skriver på instagram efter sista avsnittet juli 2021)

Har nu lyssnat på sista avsnittet med en tår i ögat… Tack för en fantastisk och proffsig podd! Har lyssnat på den sen start och har i perioder varit det enda jag har klarat av pga utmattning.
(Lyssnare med signaturen vagen.till.annat.liv skriver på instragram juli 2021)

Har precis skrattat mig dubbelvikt över skrivbordet åt din historia… alltså jag orkar knappt lyssnar klart på avsnittet!
(Lyssnaren Johanna Sund skriver i mejl mars 2020)

Det har varit ren magi, och den ENDA podden jag lyssnat på alla avsnitt!
(Lyssnaren Cornelia skriver på instagram dec 2018)

Tack för alla avsnitt. Ni har gett mig många nya perspektiv men också stärkt mig i min egen övertygelse i många frågor. Ska lyssna på det sista avsnittet med tända ljus och en kopp te
(Lyssnaren elinaellionor skriver på instragram dec 2018)

Jag älskar er podd och gillar verkligen de där ni både GÖR och PRATAR 
(Lyssnaren Lina nov 2017)

Åh, jag skrattade så att jag grät när jag lyssnade på detta! 
(Lyssnaren Therese feb 2017)

Tack för er pod! För att ni släpper in mig i er vardag och era samtal och tankar. Era röster har blivit en trygghet för mig. Just nu har jag problem med ångest och nedstämdhet och har därför svårt att orka med mitt jobb. En sak som gör det lite lättare att ta mig dit är att jag lyssnar på er pod varje morgon i bilen. Ni är min ångesthantering helt enkelt.  
(Lyssnaren Mona dec 2017)

Detta var första avsnittet som jag lyssnade på, jag fastnade direkt! Lyssnade igenom så många avsnitt som jag hann, tror att jag har två kvar. haha En underbar pod!
(Lyssnaren Emschen nov 2016)