En Underbar Pod

Ett av mina roligaste jobb är att driva podcasten En Underbar Pod tillsammans med Clara Lidström. Första avsnittet sändes 2016 och samma år blev vi framröstade till final i till Svenska podcastpriset, både som Årets nykomling och i kategorin Samhälle och kultur. Våren 2021 börjar vår sjunde säsong.

Vi har gjort en annorlunda podcast med mycket miljöljud så att lyssnaren får hänga med oss ut till olika platser. Då och då skapar vi också något medan vi pratar, skrattar, fäller tårar, ilsknar till och driver med varann. En underhållande livsstilspodd skapad för att vara en lyssnarupplevelse!

En_underbar_pod_vinter_web-768x768
Illustration: Frida Hammar

Har precis skrattat mig dubbelvikt över skrivbordet åt din historia… alltså jag orkar knappt lyssnar klart på avsnittet!
(Lyssnaren Johanna Sund skriver i mejl mars 2020)

Det har varit ren magi, och den ENDA podden jag lyssnat på alla avsnitt!
(Lyssnaren Cornelia skriver på instagram dec 2018)

Tack för alla avsnitt. Ni har gett mig många nya perspektiv men också stärkt mig i min egen övertygelse i många frågor. Ska lyssna på det sista avsnittet med tända ljus och en kopp te
(Lyssnaren elinaellionor skriver på instragram dec 2018)

Jag älskar er podd och gillar verkligen de där ni både GÖR och PRATAR 
(Lyssnaren Lina nov 2017)

Åh, jag skrattade så att jag grät när jag lyssnade på detta! 
(Lyssnaren Therese feb 2017)

Tack för er pod! För att ni släpper in mig i er vardag och era samtal och tankar. Era röster har blivit en trygghet för mig. Just nu har jag problem med ångest och nedstämdhet och har därför svårt att orka med mitt jobb. En sak som gör det lite lättare att ta mig dit är att jag lyssnar på er pod varje morgon i bilen. Ni är min ångesthantering helt enkelt.  
(Lyssnaren Mona dec 2017)

Detta var första avsnittet som jag lyssnade på, jag fastnade direkt! Lyssnade igenom så många avsnitt som jag hann, tror att jag har två kvar. haha En underbar pod!
(Lyssnaren Emschen nov 2016)